Fogorvosaink

Dr. Patonay Lajos, főorvos, implantológus, szájsebész:

Dr. Patonay Lajos

Dr. Patonay 1989-ben doktorált a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, Budapesten általános orvosként. 1994-ben fogorvosként, majd 1999-ben maxillo-faciális sebészként szerzett szakképesítést ugyanitt. A szájsebészet kiváló, számos külföldi országban is ismert és elismert szakembere. Kizárólag a szájsebészet területén dolgozik, fő szakterületei közé elsősorban az implantológia tartozik.

Dr. Magos Péter, fogszakorvos:

Dr. Magos Péter
Dr. Magos 1994-ben diplomázott a SOTE fogorvosi szakán, Budapesten. Ezután egy kétéves kuzus során Bécsben szakvizsgázott, ahol is a fogászat számos területével került közelségbe a szájsebészettől az esztétikai fogászatig. Több kórházban és szájsebészeti klinikán is tevékenykedett, gyermekorvosként is dolgozott, sőt magánpraxissal is rendelkezett hosszú évekig. 1998-ban magunkhoz csábítottuk és azóta is teljes munkaidőben dolgozik a Kreatív Fogklinikának, és páciensei körében kifejezetten közkedvelt fogszakorvos. Elsősorban a kozmetikai fogászat ill. fogpótlás területén ért és ér el kiemelkedő eredményeket, de foglalkozik implantológiával is.

Dr. Solymosi Iván, fogszakorvos:

Dr. Solymosi Iván
Dr. Solymosi szintén a budapesti SOTE-n végzett 2000-ben, majd két évre rá csatlakozott csapatunkhoz. Kilinikánk 7 éve csábította el jólmenő budai magánpraxisából, azóta itt kamatoztatja kiváló orvosszakmai képességeit. Rendkívül gyakorlott szakember, korona és hídmunkák területén óriási tapasztalata elvitathatatlan. Szakterületeként tekinthető még a konzerváló fogászat valamennyi ága. Érdemes még megemlíteni nagyszerű kommunikációs készségét, türelmét és attitűdjét a páciensek felé.

Dr. Vass Balázs, fogszakorvos:

Dr.  Vass Balázs
Dr. Vass 1999-ben doktorált a SOTE fogorvosi szakán majd a szakvizsgáig klinikai fogorvosként tevékenykedett. Ezután több mint 6 évig dolgozott Magyarország nyugati régiójában, ahol elsősorban osztrák és német klientúra mellett tökéletesíthette tudását. A Kreatív Fogklinika csapatát 2007 óta erősíti és remélhetőleg még nagyon sokáig folytatja kitűnő munkáját nálunk. Szakterülete a fogpótlás teljes palettája, a kompozit töméstől a bonyolult kombinált munkákig.

Dr. Zsendovits András, fogszakorvos:

Dr. Zsendovits András
A SOTE fogorvosi képzését 1992-ben végezte el, majd 1995-ben szakvizsgát tett ugyanitt. Magánrendelőjében praktizált ezután ill. a Rókus Kórház szájsebészetén is letette névjegyét. Miután felfigyeltünk különös tehetségére, csatlakozott hozzánk és évek óta az egyik legjobb fogorvosunk. A koronák és hidak elkészítésében jártas leginkább, munkája kifogástalan, amit a nagyon magas páciens-elégedettségi mutatók is alátámasztanak.

Dr. Cristian Pilihaci, fogszakorvos:

Dr. Cristian Pilihaci

Dr. Pilihaci már 1988-óta fogorvosként praktizál (Neumarkt Dental University). 1992-ben szakvizsgázott és 1994 óta foglalkozik az implantológiával. Sokéves tapasztalata és hozzállása alapján méltán állíthatjuk, hogy klinikánk büszkesége. Cambridge First Certificate birtokában bizonyította rátermettségét külföldön is, szerencsénkre azonban tudását nálunk kamatoztatja és gyarapítja. Elsősorban a konzerváló fogászat a fő területe, de gyakorlatilag „jolly joker"-ként készít teleszkópos fogsort, porcelán hidat vagy éppen behelyez implantátumot amire később ő készíti el a végleges fogpótlást.

Dr. Guoth Zalán

Dr. Guoth Zalán
Dr. Guoth 2009-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, Budapesten. Elnyert egy 3 éves ösztöndíjat konzerváló fogászat és fogpótlástan specializációra, amit a Semmelweis Egyetem Fogpótlástani Klinikáján töltött. 2012-ben tett szakvizsgát, majd 2013-ban csatlakozott fogorvosi csapatunkhoz.

Dr. Pánczél Ádám

Dr. Ádám Pánczél
Dr. Pánczél 1998-ban végzett a Szegedi Tudományegyetemen. 2000-ben lett szájsebész/specialista .

Miután, mint fogorvos dolgozott a BKKMi Megyei Kórház, Arc-állcsont-Osztályán, Kecskeméten 2000 és 2006 között, 7 évet töltött az Egyesült Királyságban, mint magán fogorvos és általános fogorvos.

2013-ban csatlakozott a fogorvosi csapatunkhoz.

Dr. Bíró Ádám

Dr. Bíró Ádám
Ádám 2011-ben végezte el a Semmelweis Orvostudományi Egyetem fogorvosi képzését. Ezután dolgozott a the Department of Conservative Dentistry, miután elvégezte a 3 éves postgraduális képzést konzerváló fogászat és fogpótlástan szakokon. Ezenfelül részt vett a hallgatók képzésében magyar és angol nyelven. Ádám 2014-ben csatlakozott fogorvosi csapatunkhoz. Fő területe a gyökérkezelések.

Dr. Nagy Zoltán János

Dr. Nagy Zoltán János
Zoltán 2006-ban végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, Budapesten. Három magán praxisban eltöltött év alatt konzerváló fogászatra és fogpótlástanra specializálódott. Szakterületei a gyökérkezelés és a kozmetikai fogászat.

Dr. Török Bálint

Dr. Török Bálint
Bálint a Semmelweis Egyetem, Fogorvostudományi Karán 2007-ben végzett. Azóta dolgozik a Semmelweis Egyetem Parodontológiai szakán és részt vesz a hazai és nemzetközi konferenciákon (Europerio, IADR). Befejezte a 3 éves posztgraduális periodontális képzését 2010-ben. Bálint 2013-ban csatlakozott Kreativ Dentalhoz, specialitása a periodontális műtétek.

Dr Anna Mikkelsen

Dr Anna Mikkelsen
Anna 1991-ben végzett a Göteborgi Egyetem Odontológia Intézetében.
2012-ben csatlakozott a Kreativ Dental csapatához, több éves gyakorlattal, amit Svédországban és Norvégiában szerzett.
Folyékonyan beszél angolul, svédül és norvégul.

Dr. Tóth Bernard

Dr. Tóth Bernard
Bernard 2012-ben diplomázott le a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán.
Azóta dolgozott 3 évig a Szent János Kórház Szájsebészetén, majd 2015-ben szerzett szakirányú képzettséget dentoalveolar műtétben.
Közben dolgozott magánpraxisban, mint általános fogorvos.
Specialitása a szájsebészet, az implantológia és a fogpótlások.
A Kreativ Dental csapathoz 2015-ben csatlakozott.
 

Contact

+1 360 545 6622
Request callback
Send message International contacts

Before After Gallery

Before After Gallery

Sajtószoba: Újságok & TV

Sajtószoba: Újságok & TV

Új Széchenyi Terv

Vállalati folyamat menedzsment eszköz beszerzése a Kreatív-Fogklinika Kft számára az Új Széchenyi Terv keretében.

Tovább

Sajtóközlemény

Image-guided műtéti eljárás és tervező rendszer kifejlesztése traumás arcsérülések személyre szabott kezelése érdekében.

Tovább

Záró Sajtóközlemény

Image-guided műtéti eljárás és tervező rendszer kifejlesztése traumás arcsérülések személyre szabott kezelése érdekében.

Tovább

GY.I.K.

FAQs article
Read more

Vendégkönyv

Guestbook article
Read more

360° Panoramic View

panoramic view