Konzultáció

ConsultationA Kreatív Fogklinika kifejezetten a nagyobb, kiterjedt fogpótlásokra, összetett, bonyolult esetekre összpontosít, ami persze nem jelenti azt, hogy ne húznánk ki egy tejfogat, ha éppen arra lenne szükség. Csapatban dolgozunk, ezért gyakran adódik, hogy az implantológus/parodontológus vagy éppen az endodontus mellett több specialista is megjelenik, többek között a fogtechnika részéről is, hogy a páciens fogpótlását minél jobban megtervezhessük. A konzíliumok mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy igény esetén ill. ha lehetséges, több variációt kínáljunk a fogazat restaurálására.

ConsultationSzintén remek segítséget nyújtanak a sikeres konzultáció lefolytatásához és a kezelési terv(ek) elkészítéséhez a csúcsminőségű eszközök, a röntgenek, CT...

A fentiek egyedülálló professzionalizmust jelentenek, aminek a végeredménye egy átfogó, mindenre kiterjedő kezelési terv.

ConsultationAzok a fogorvos specialisták, akik az adott pácienst kezelik ill. egy későbbi szakasz során látják majd, mindenképpen közvetlenül kell megismerjék a fogászati állapotát, kívánságait ill. a pácienst magát. A fogtechnikusnak is komoly szerep juthat, amennyiben a páciensnek határozott elképzelése van a végeredményt illetően, de fontos lehet a szaktanácsa a fogorvos szakvéleménye mellett abban az esetben is, ha a páciens bizonytalan. Őszintén hiszünk ennek a relevanicájában és, hogy ezáltal a páciensünk a lehető legjobbat kapja. Mondanunk sem kell talán, hogy annál nincs fontosabb számunkra, minthogy a páciens elégedett legyen az eredménnyel.

 

Contact

Phone: + 36 (1) 22 201 99

Send message

International contacts READ MORE

Before After Gallery

Before After Gallery

Flight Package

  • Flight Ticket reimbursed
  • Free 1 night Hotel Stay
  • Free Consultation
  • Free OPG X-ray
  • Free Airport Transfers
Details of package

Press Room

Press Room

Új Széchenyi Terv

Vállalati folyamat menedzsment eszköz beszerzése a Kreatív-Fogklinika Kft számára az Új Széchenyi Terv keretében.

Tovább

FAQs

Typical questions about Dental Implants, Crown and Bridge Treatments, Dental Tourism
Read more

Accomodation

Find the offers from our partner hotels and apartments here.
Read more

Guest book

Look at what other patients had to say about our dental clinic and our dental treatments.
Read more

360° Panoramic View

panoramic view