Porcelán (teljes/fémmentes kerámia) korona és híd

Porcelán korona (jacket korona):

Esztétikailag a legoptimálisabb korona. Ez sem színeződik el (további információk a porcelán koronákról találhatók még a „fém-kerámia korona és híd" menüpontnál). Esztétikai megjelenése hasonlatos a fogzománchoz, így a frontfogak esetében a legszebb esztétikai eredményt érjük el ezzel a megoldással. Szóló tagokat készítünk elsősorban, melyhez alumínium-oxidot használunk. Hidak ill. implantátum felépítmények esetében cirkónium-oxid kerül felhasználásra. Nagyon kicsi csonkokra, erősen kopott, fogakra és mélyharapás esetén sokszor nem javasolt a készítése.

A páciens számára a lényegi különbség a fém-kerámia korona és a teljes kerámia korona között, hogy az utóbbi technikánál nem használunk fémötvözet vagy arany fémvázat amire a kerámiát felvisszük ill. ráégetjük. A porcelán koronánál a váz teljes egészében alumínium-oxidból vagy cirkónium-oxidból készül, amit egy bonyolult eljárási folyamat során (3 dimenziós számítógépes szkennelés majd megmunkálás) nyerünk. A végső formát, a korona alakját és színét végül kerámia ráégetéssel készítjük. 

A porcelán korona elkészítésének folyamata (konzuláció és kezelési terv megírása után):
• A kérdéses fog(ak) előkészítése
• Lenyomatvétel
• Ideiglenes korona/híd kerül a preparált fog(ak)ra
• Korona elkészítése a laboratóriumban
• Korona beragasztása<

Tekintse meg árlistánkat!

 

Contact

+1 360 545 6622
Request callback
Send message International contacts

Before After Gallery

Before After Gallery

Sajtószoba: Újságok & TV

Sajtószoba: Újságok & TV

Új Széchenyi Terv

Vállalati folyamat menedzsment eszköz beszerzése a Kreatív-Fogklinika Kft számára az Új Széchenyi Terv keretében.

Tovább

Sajtóközlemény

Image-guided műtéti eljárás és tervező rendszer kifejlesztése traumás arcsérülések személyre szabott kezelése érdekében.

Tovább

Záró Sajtóközlemény

Image-guided műtéti eljárás és tervező rendszer kifejlesztése traumás arcsérülések személyre szabott kezelése érdekében.

Tovább

GY.I.K.

FAQs article
Read more

Vendégkönyv

Guestbook article
Read more

360° Panoramic View

panoramic view