Fogtechnika/Laboratórium

A fogorvos sikeréhez nagyban hozzájárul a vele együtt dolgozó fogtechnika.Nálunk egy helyen megtalálható mindkét szakember!

 

Laboratory A fogpótlások minősége - koronák, hidak, inlay, héjak, és (kivehető) fogsorok - nagyban függ a fogtechnikus tehetségétől, kézügyességétől.

 

 Laboratory

A Kreatív Fogklinika egyike azon különösen ritka fogklinikának ahol házon belül megtalálható a fogtechnikai laboratórium, ami rengeteg előnnyel jár. Ez gyakorlatilag a sikerünk kulcsa. A fogtechnikusaink a fogorvosainkkal együtt dolgoznak, mindent azonnal egyeztetnek és könnyedén összehangolják a munkát. Technikusaink gyakran találkoznak a páciensekkel személyesen és nem egyszer segítenek már a konzultáció fázisában is. Igazi csapatmunka, melynek során garantálható a tökéletes kivitelezés.

 

 Laboratory

A fogtechnikusaink magasan kvalifikált szakemberek, köztük a laborvezetőnkkel, aki európa-hírű fogtechnikus mester. 16 specialistával rendelkezik cégünk akik együtt, és „egymás keze alá" dolgoznak különböző szakterületeken, Rendetzky János nemzetközi hírnevű kerámikus mester irányítása és felügyelete alatt.

 

FOGTECHNIKUSAINK

Rendetzky János
fogtechnikus (kerámikus) mester

János Rendetzky

Hári János
fogtechnikus, fémes részleg vezetője, koordinátor

János Hári

 

Procera® Scanner
Procera® Scanner
A Procera® Forte a legprecízebb szkenner amit teljes (fémmentes) kerámia koronák és hidak kivitelezéséhez használnak. Nemcsak előkészített fogakra, hanem implantátumokra készülő rögzített fogpótlások elkészítésére, fogak rekonstruálására is alkalmas. A DeguDent Cercon CAD/CAM technológia illetve Cercon Brain rendszerek szintén jó szolgálatot tesznek, cirkónium vázak készítésére alkalmasak.

 

Girrbach Neolaser
Girrbach Neolaser
A Girrbach Neolaser egy lézer hegesztő készülék. Ezzel a géppel könnyedén készíthetünk precíziós csúsztatókat kombinált fogpótlásokhoz és természetesen a közkedvelt fém-kerámia koronák ill. hidak fémvázát is ennek segítségével állítjuk elő.
 

Contact

+1 360 545 6622
Request callback
Send message International contacts

Before After Gallery

Before After Gallery

Sajtószoba: Újságok & TV

Sajtószoba: Újságok & TV

Új Széchenyi Terv

Vállalati folyamat menedzsment eszköz beszerzése a Kreatív-Fogklinika Kft számára az Új Széchenyi Terv keretében.

Tovább

Sajtóközlemény

Image-guided műtéti eljárás és tervező rendszer kifejlesztése traumás arcsérülések személyre szabott kezelése érdekében.

Tovább

Záró Sajtóközlemény

Image-guided műtéti eljárás és tervező rendszer kifejlesztése traumás arcsérülések személyre szabott kezelése érdekében.

Tovább

GY.I.K.

FAQs article
Read more

Vendégkönyv

Guestbook article
Read more

360° Panoramic View

panoramic view