Rendelők/szájsebészet

Célkitűzésünk 8 világszínvonalú, csúcstechnológiával ellátott rendelő ill. szájsebészet létrehozása volt, ahol mind a 10 magasan képzett fogszakorvosunk, specialistánk a legkitűnőbb kezelést biztosíthatja pácienseink számára.

 

KaVo Estetica Comfort 1065 T Dental Chairs

KaVo Estetica Comfort 1065 T Dental Chairs

KaVo Estetica Comfort 1065 T Dental Chairs

Your Consultation

Your Consultation

Your Consultation

KaVo Estetica Comfort 1065 T fogászati szék:
KaVo Estetica Comfort 1065 T fogászati szék
A páciens kényelmét szolgálja, mely az elsődleges célkitűzés a tervezője számára, ugyanakkor a legprecízebb munkavégzéshez szükséges modern technológiával szerelték fel a német mérnökök.

 

Zeiss OPMI Pico sebészeti mikroszkóp és Zeiss lupe-szemüvegek:
Zeiss OPMI Pico sebészeti  mikroszkóp és Zeiss lupe-szemüvegek

A Zeiss OPMI Pico 21.3-szoros nagyításra képes. Elsősorban a gyökérkezeléseknél használja az endodontus specialista. A fogorvosi lupékat (speciális nagyító amit a fogorvos mint egy szemüveget visel) gyakorta alkalmazzák orvosaink kisebb beavatkozásoknál is. Ezeknél 3,5-szörös nagyítást érhetünk el, ami gyakorlatilag tökéletes segítség korona preparálásnál és tömések elkészítéséhez.

 

DENTEK LD-15 lézer berendezés:
DENTEK LD-15 lézer berendezés

Biostimulációra használjuk sebészeti beavatkozásoknál, endodonciában, parodontológiában. Elősegíti a sebgyógyulást.

 

Dürr VistaCam - Intraoral Camera System
Dürr VistaCam

Az szájüreg belsejét megmutató vezeték nélküli (wireless) kamera segítségével láthatja a páciens a saját fogászati állapotát a szék feletti monitoron. Így a fogorvos könnyebben el tudja magyarázni a beavatkozás szükségességét, megfigyelheti a páciens a problémás régiót.

 

Picasso Pro fogászati digitális volumen tomográf:
Picasso Pro fogászati digitális volumen tomográf

A Picasso Pro egy nagyfelbontású 3 dimenziós digitális file-t, azaz képeket, metszeteket hoz létre. Segítségével könnyebben megállapíthatja az implantológus, hogy kaphat-e a páciens implantátumot ill. azt pontosan hova kell behelyeznie. A gyökérkezelések diagnosztizálásában is szerepet játszhat, kiváltképp bonyolultabb, összetettebb esetekben. Az arckoponya csontjáról és az orr melléküregeiről ad részletes képi megjelenítést.

 

Planmeca ProMax
Planmeca ProMax

Panorámaröntgen készülék. A fogorvos teljes képet nyerhet ezzel az állcsontokról, fogazatról (aktuális állapot, elhelyezkedés, hiány stb.), gyökerekről, arcüregről.

 

Zoom! fogfehérítő rendszer:
Zoom! fogfehérítő rendszer

Kínálatunkban szerepel még a Zoom! fogfehérítő rendszer, amivel kb. 1 óra alatt több árnyalatot világosítunk az elszíneződött fogakon. A fogorvosi székben történik, gyors, kényelmes és hosszantartó eredményt biztosít.

 

Vita Easyshade
Vita Easy Shade

A Vita Easyshade egy digitális spektrofotométer (fogszín-meghatározó készülék) ami 45 különböző árnyalatot tud megkülönböztetni, így megkönnyíti az orvos és a fogtechnikus (kerámikus) feladatát abban, hogy megállapíthassa az eredeti, természetes fogak pontos színét, ill. az optimális vagy a kívánt fogszínt. Ez gyakorlatilag nélkülözhetetlen egy igényes, szép fogpótlás sikeres elkészítéséhez.

A fogorvosi rendelők és fogtechnikánk a legfejlettebb, naprakész -főként német és japán- technológiával felszereltek és egymást segítve, a közvetlen közelben biztosítják pácienseink számára a kimagasló minőséget.

 

Contact

+1 360 545 6622
Request callback
Send message International contacts

Before After Gallery

Before After Gallery

Sajtószoba: Újságok & TV

Sajtószoba: Újságok & TV

Új Széchenyi Terv

Vállalati folyamat menedzsment eszköz beszerzése a Kreatív-Fogklinika Kft számára az Új Széchenyi Terv keretében.

Tovább

Sajtóközlemény

Image-guided műtéti eljárás és tervező rendszer kifejlesztése traumás arcsérülések személyre szabott kezelése érdekében.

Tovább

Záró Sajtóközlemény

Image-guided műtéti eljárás és tervező rendszer kifejlesztése traumás arcsérülések személyre szabott kezelése érdekében.

Tovább

GY.I.K.

FAQs article
Read more

Vendégkönyv

Guestbook article
Read more

360° Panoramic View

panoramic view