Miért vagyunk sikeresek?

A Kreatív Fogklinika egyedülálló. Sehol máshol nem található Magyarországon ilyen koncentráltan fogászati szaktudás és professzionalizmus. Sikerünk kulcsa az alábbiakban keresendő:

- A laboratóriumunk közös épületben található a fogászattal

A Kreatív Fogklinka az egyike azon kevés fogászati központoknak Budapesten, ahol a fogorvosi rendelők mellett egy közös épületben található a fogtechnikai laboratórium. A fogorvosok szoros együttműködésben dolgoznak a fogtechnikusokkal, ami kiváló minőségű (fogtechnikai) munkát és precizitást eredményez. A különböző szakterületek egymás mellett nagyobb rálátást, több szakember különböző véleménye pontosabb diagnosztizációt, problémamegállapítást és megoldást garantál. Több szem többet lát alapon a kihívások szélesebb spektrumban való megvitatása minden igényt kielégítő eredményhez (fogpótláshoz) vezet.

Laboratory Laboratory Laboratory

A magasan kvalifikált fogtechnikai személyzet páratlan a maga nevében és összeszokott csapatként kiváló munkát készítenek. Szakembereink a VITA demonstrátoraként jegyzett mester kerámikus Rendetzky János vezetése és ellenőrzése alatt dolgoznak, többen közülük európai mértékkel nézve is kifejezetten jónak számítanak a szakterületükön.

 

- Specialisták egy helyen

Rendkívül fontos megemlíteni, hogy nemcsak a fogászat és fogtechnika hanem a fogászat (ill. fogtechnika) különböző szakterületeinek specialistái is sok esetben összedolgoznak egy-egy meghatározott esetben. Számos kezelési terv készül a konzerváló (általános) fogorvos diagnózisa mellett az implantológus, szájsebész, parodontológus, endodontus vagy éppen egy fogszabályzó szakorvos véleménye alapján.

 

- VITA továbbképző központ

Vita Training Centre Fogorvosainknak és fogtechnikusainknak (külsősöknek is) rendszeres továbbképzéseket tartunk a tréning-centrumunkban, mely szintén a klinika épületén belül helyezkedik el. Ezáltal biztosítjuk a folyamatos szakmai fejlődésüket, és képzésüket. A terem a legkorszerűbb technológiával felszerelt, így a szabványoknak megfelelő, minőségi képzést biztosíthatunk a résztvevőknek.

 

 

- GaranciaGuarantee

A Kreatív Fogklinika a legversenyképesebb garanciát kínálja páciensei számára. A fém-kerámia koronákra 5 évet, az implantátumot tartalmazó munkákra akár 10 év jótállást biztosítunk. A garanciális eseteknél -ha szükséges- konzíliumot hívunk össze annak adekvát megoldására.

 

- Technológia
Minden dolgozó (fogorvos, fogtechnikus, asszisztens...) a legmodernebb, naprakész technológiával felszerelt környezetben tevékenykedik. A minőségi munkavégzéshez a legkorszerűbb eszközöket és berendezéseket használjuk Németországtól Japánig.

 

- Szolgáltatásunk
A magas színvonalú kezelés mellett ügyelünk a szolgáltatás minőségére is, így minden kívánság vagy kérdés teljesítése ill. megválaszolása, minden erőfeszítés annak érdekében történik, hogy Önnek kellemes(ebb) élménye és emléke maradjon a fogászatról. Személyes kihívás az itt dolgozók számára a fogászattal szembeni sztereotípiák leküzdése.

 

Contact

Phone: + 36 (1) 22 201 99

Send message

International contacts READ MORE

Before After Gallery

Before After Gallery

Flight Package

  • Flight Ticket reimbursed
  • Free 1 night Hotel Stay
  • Free Consultation
  • Free OPG X-ray
  • Free Airport Transfers
Details of package

Press Room

Press Room

Új Széchenyi Terv

Vállalati folyamat menedzsment eszköz beszerzése a Kreatív-Fogklinika Kft számára az Új Széchenyi Terv keretében.

Tovább

FAQs

Typical questions about Dental Implants, Crown and Bridge Treatments, Dental Tourism
Read more

Accomodation

Find the offers from our partner hotels and apartments here.
Read more

Guest book

Look at what other patients had to say about our dental clinic and our dental treatments.
Read more

360° Panoramic View

panoramic view